Αρχική Σελίδα/Home
Ποιοι Είμαστε
Who we are
Οργανώσεις-Μέλη
Θεματικοί Άξονες
Δράση
Ανακοινώσεις/Δημοσιεύσεις
Θέσεις
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Υπομνήματα
Petitions
Φωτογραφίες
Blog
Συχνές Ερωτήσεις
Περιβαλλοντική νομοθεσία
Συνδέσεις
Επικοινωνία/Contact us
Στατιστικά
Επισκέψεις μήνα: 995
Συνολικές Επισκέψεις: 95411
   
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2015"
Ευρετήριο άρθρων
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2015"
Σελίδα 2
Η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου, στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης αναφορικά με τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον και τον άνθρωπο από την υπερθέρμανση του Πλανήτη μας, καλεί το κοινό αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, να συμμετάσχει στην συμβολική εκδήλωση με το σβήσιμο των φώτων στις 8 .30 μ. μ. Οι εκδηλώσεις για την �Ώρα της Γης�, φέτος πραγματοποιούνται κάτω από το σύνθημα �Use Your Power� και είναι αφιερωμένες στη βιώσιμη διακίνηση και την προώθηση της χρήσης εναλλακτικών μέσων μεταφοράς με σκοπό τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις. Συμμετέχοντας στην κινητοποίηση, καλούμε όλους, πολίτες και οργανισμούς να πράξουν το ίδιο. Καθ� όλη τη διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού από τις οργανώσεις � μέλη της ΟΠΟΚ, στα κέντρα των πόλεων Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου με διάθεση διαφωτιστικού υλικού. Αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, η ΟΠΟΚ συμμετέχει στην καθιερωμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο προεδρικό στις 8 το βράδυ, στη διάρκεια της οποίας η ομοσπονδία θα διανέμει διαφωτιστικό υλικό στο κοινό. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΠΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ �ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ� Σε Διακήρυξη της για την �Ώρα της Γης�, η ΟΠΟΚ, αναφέρει :

 
< Προηγ.   Επόμ. >
   

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (MKO)  

Η Ομοσπονδία ιδρύθηκε το 1988 και αποτελεί δίκτυο 19 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που ενεργοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. Η Ομοσπονδία συντονίζει και υποστηρίζει τις ενέργειες των μελών της, εφόσον αυτές συμβαδίζουν με της αρχές ίδρυσής της. Οι οργανώσεις-μέλη διατηρούν τη λειτουργική και διοικητική τους αυτονομία.   Διαβάστε Περισσότερα

"Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δε σωθεί εγώ θα φταίω".  Ν. Καζαντζάκης, Ασκητική.

Επικείμενες Εκδηλώσεις Upcoming Events

Καμία εκδήλωση για την

Home